image
image
image
image

De Potstal

Wilt u in alle rust en een prachtige ambience genieten van uw familie feest? Wilt u vergaderen in een van de mooiste locaties van Soest? Een expositie houden op een plek die recht doet aan uw kunst?
Een klant evenement, diner, workshop houden daar waar uw klanten nog lang over zullen napraten?
Dat kan bij ons in de potstal met een van de all in arrangementen.

Deze exclusieve ruimte is te gebruiken in een arrangement voor € 75,- per uur (9.00 - 16.00 uur) of € 105,- per uur (16.00 - 22.00 uur) inclusief gebruik van wifi, audiovisuele middelen en een gastvrouw/heer voor de ontvangst en bediening van uw gasten. Genoemde prijzen zijn inclusief 21 % BTW.


De potstal biedt ruimte aan gezelschappen tot c.a. 100 personen (beneden en bovenverdieping) of c.a. 60-70 lunch of diner gasten.
De locatie zeven dagen per week beschikbaar tot 22.00 uur 's avonds. Koffie, thee, vergader arrangementen en lunch arrangementen verzorgen wij zelf.
Overige arrangementen en diners verlopen via onze huiscateraar Van de Grift / Proef Catering in Soest.

Geniet met uw familie van een heerlijke maaltijd aan de grootste familie eettafel van Nederland. Tot 50 gasten kunnen plaatsnemen aan deze gezellige tafel. Daarnaast zijn nog 16 lage zitjes beschikbaar.
Zit met uw hele team aan voor een teambuilding sessie. Ga in gesprek met uw klanten over hun wensen of praat met leveranciers over gezamelijke plannen voor de toekomst.

Trouwen:
Ook uw trouwerij is een bijzonder feest in onze potstal. De boerderij is overigens een officiele trouwlocatie dus u kunt ook echt trouwen en uw receptie vieren op dezelfde plaats. 

In de potstal van Het Gagelgat kunt u betaalbaar en in een prachtige sfeer verblijven.

Steun het goede doel met uw arrangement:
En met uw verblijf in de potstal helpt u ook nog eens het goede doel. De verhuuropbrengsten van de potstal en overige ruimtes op Het Gagelgat, komen volledig ten gunste aan de verzorging van de oude paarden van Stichting De Paardenkamp (www.paardenkamp.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een optie datum bespreken? Bel dan met een van onze gastvrouwen op 035-6012325 of stuur een bericht via het onderstaande contactformulier.

N.B.: De ruimtes op Het Gagelgat zijn alleen te gebruiken in een arrangement inclusief bediening door een gastvrouw/-heer, gebruik van audio/video apparatuur en catering. Het is niet mogelijk om alleen de locatie te huren en zelf catering / eten/drinken mee te nemen.  Alle aangeboden prijzen zijn inclusief BTW.

Bekijk hier onze vergaderbrochure:

Foto's: Laurens Arenas / Ilona van Egdom


  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Vraag hier meer informatie aan over de verhuur van de Potstal of reserveer een datum.  

Neem contact op