Familiefeest / Jubileum / Verjaardag

Van een kleine verjaardagsborrel tot een groot Jubileum diner, bij Boerderij Het Gagelgat is alles mogelijk.
Boerderij het Gagelgat is  uitermate geschikt voor gezelschappen met verschillende leeftijden. Zo zijn er verschillende binnen en buiten ruimtes waar kinderen, ouders en grootouders zich op hun eigen manier kunnen vermaken.

Ook is het mogelijk om een actief, cultureel of historisch dagprogramma te organiseren bij ons. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 
 
Want zeg nu zelf, hoe leuk is het om in een landelijke omgeving op een prachtige boerderij, centraal gelegen in Nederland, weer eens bij elkaar te komen.

U bent in elk geval van harte welkom. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. We zijn geen commerciele verhuurorganisatie dus onze tarieven zijn uiterst vriendelijk. En u helpt er het goede doel mee!

Een ruimte huren op Het Gagelgat kan al vanaf € 20 per uur. Kijk hier voor de verhuurbare ruimtes. 

Ook voor catering zijn er uitgebreide mogelijkheden, van een eenvoudige lunch vanaf € 7,50 per persoon tot het meest uitgebreide 5 gangen diner. Of wat te denken van een leuke barbeque met mooi weer?  Dit kan via onze huiscateraar Proef / Vd Grift Catering uit Soest.

Met de verkoop van koffie, thee en andere etenswaren genereren we inkomsten voor de verzorging van onze oudere paarden. Het is daarom niet mogelijk zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen op onze terreinen. 

Meer weten? Bel met een van onze gastvrouwen (035-6012325) of vul het onderstaande formulier in voor meer informatie of om een optiedatum af te spreken.
 

Neem contact op