Huur & Faciliteiten


image
image
image

Kinderfeestje

Is uw kind jarig en wilt u een bijzonder feestje organiseren? Neem dan contact op met een van de gastvrouwen van Het Gagelgat.

Wat kunt u allemaal doen op Het Gagelgat:
- Een interactieve rondleiding door de boerderij
- Een spannende speurtocht over het terrein (geschikt voor leeftijd 6 t/m 12 jaar)
- Knuffelen met de konijnen
- De paarden bezoeken 
- Het houten paard optuigen
- Rennen in de rosmolen
Een kinderfeestje is ook goed te combineren met de vlakbij gelegen Boerderij Vosseveld, eveneens van Stichting De Paardenkamp, het nationaal rusthuis en kenniscentrum voor oudere paarden. (www.paardenkamp.nl)

Na afloop kunt u een lekker glaasje appelsap, koffie, thee of warme chocomelk met een plakje cake nuttigen in een van de gezellige ruimtes op de boerderij. 

Kosten:
Aan een kinderfeestje zijn geen kosten verbonden, wel stellen we het zeer op prijs als u een gift in de giftenbus doet. Deze is bestemd voor de verzorging van de oude paarden. 
Met de inkomsten die wij genereren uit verkoop van koffie, thee en ons winkeltje helpen we de verzorging van de oude paarden van Stichting De Paardenkamp. Het is daarom niet mogelijk om op ons terrein zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen. 
Wilt u tijdens uw kinderfeestje exclusief gebruik maken van een van de ruimtes? Dan is het mogelijk om deze af te huren, kijk daarvoor bij het verhuur deel op onze website.

Wanneer:
Een kinderfeestje op ons terrein kan 7 dagen per week tussen 10.00 en 16.00 uur.
Aanmelden van een verjaardagspartijtje kan telefonisch via (035) 6012325 of via het onderstaande formulier.

Ponyrijden:
We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om pony te rijden tijdens een kinderfeestje op ons terrein. Helaas dat is niet zo. We zijn het rusthuis voor oude paarden en pony's dus onze paarden worden niet peer bereden.
Wel hebben we af en toe tijdens evenementen (bijvoorbeeld de open dagen) ponyrijden wat we organiseren in samenwerking met een of meerdere lokale maneges. De pony's die bereden worden zijn dan ook van die maneges.

Wilt u een kinderfeestje met ponyrijden? Kijk dan eens op de website van Manege Nieuw Eldorado, zij organiseren betaalbare en leuke kinderfeestjes.  http://www.nieuweldorado.nl/manege/kinderfeestjes/

Ook voor andere feesten en partijen is onze boerderij (ook 's avonds) als locatie te huur. Kijk op de overige pagina's voor meer informatie. 

 

Neem contact op