Medewerkers - Bestuur

Boerderij Het Gagelgat is onderdeel van Stichting De Paardenkamp, het nationaal rusthuis voor oude paarden.

Uw gastvrouwen op de Boerderij:
vlnr: Paula, Wilma, Corry, Matty, Saskia en HettyOp boerderij Het Gagelgat werkt sinds de start een enthousiast team van gastvrouwen die ervoor zorgen dat u 7 dagen per week welkom bent op de boerderij en kunt genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij.

Wilt u iets weten over de rijke historie van de boerderij, een recept delen, of meedoen aan een van de leuke workshops? Wilt u uw personeelsfeest, bruiloft of familie evenement vieren op Het Gagelgat? Stel uw vraag gerust aan het team
(afb: Ilona van Egdom fotografie; vlnr de gastvrouwen: Paula, Wilma, Corry, Matty, Saskia en Hetty)

De paarden op Het Gagelgat worden verzorgd door de vaste verzorgers van De Paardenkamp  klik op de link om kennis met ze te maken. Ook zijn er regelmatig activiteiten van de jeugdclub Paardenkamp-Rangers. Het team van de Paardenkamp-Rangers treft u hier aan

Kortom, er is altijd iets te beleven op Het Gagelgat. Kom gerust langs en beleef drie eeuwen boerenhistorie. We zijn dagelijks geopend van 10.00-16.00 uur en de entree is gratis.

Bestuur:
Boerderij Het Gagelgat is een initiatief van Stichting De Paardenkamp, het nationaal rusthuis voor oude paarden en pony's.
Voor informatie over Stichting De Paardenkamp, jaarverslag en ANBI documenten verwijzen wij u graag naar de Paardenkamp Website.