image
.
image
.
image

Word ‘Vriend van’

De Paardenkamp is een stichting zonder winstoogmerk. Zonder overheidssubsidie.
Ons werk wordt  mogelijk gemaakt dankzij schenkingen van begunstigers, die onze paarden net zo’n warm hart toedragen als wij.

U kunt ook begunstiger worden! Dat kan al vanaf 15 euro per jaar.
Als begunstiger van De Paardenkamp ontvangt u 4 x per jaar onze nieuwsbrief en bent u altijd als eerste op de hoogte van het wel en wee van De Paardenkamp.
En natuurlijk van de activiteiten die we speciaal voor begunstigers organiseren!

Wilt u meer informatie? Belt u dan gerust met 035-6025462. Of kijk op onze site www.paardenkamp.nl

Goed doel met ANBI Status:
Stichting De Paardenkamp is bij de belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling. Door deze ANBI status zijn giften aan onze organisatie in voorkomende gevallen fiscaal aftrekbaar en hoeven over nalatenschappen of legaten geen schenkingsrecht betaald te worden. U weet dus zeker dat het volle bedrag van uw gift aan de verzorging van de paarden besteedt kan worden.

Jeugd Donateurs:
Jonge Paardevrienden kunnen zich aanmelden als Paardenkamp-Ranger. Zij betalen 1 euro per maand (12 euro per jaar) en steunen daarmee het werk van De Paardenkamp. Meer informatie is te vinden op www.paardenkamp-rangers.nl

  

Ik wil graag:


Begunstiger worden voor 15 euro per jaar (stuur mij een acceptgiro)
Begunstiger worden voor 15 euro per jaar (ik maak mijn bijdrage zelf over op IBAN NL 68 INGB 0000 631624 tnv Stichting De Paardenkamp Soest)


Informatie over belastingvrije gift aan De Paardenkamp
Informatie over De Paardenkamp in mijn testament / nalatenschap