22-02-2016

Heel Soest Bakt Appeltaart

image
image
Wie maakt de beste appeltaart van Soest?

Heel Soest bakt, met mooie traktatie voor oudere Soesters


Op vrijdag 4 maart vindt de verkiezing “Beste Appeltaart van Soest” plaats op Boerderij Het Gagelgat aan de Birkstraat 107 te Soest. Inwoners uit Soest en omgeving worden opgeroepen hun zelfgebakken appeltaart aan te bieden voor de verkiezing. Dat kan op vrijdag 4 maart tussen 9.00 en 13.00 uur. Eventueel kan de taart ook op de dag ervoor worden ingeleverd.

Jury:
De jury bestaat uit horeca ondernemer Antonio van den Hengel, Banketbakker Lex Verkley en Gagelgat kokkin Paula Pickard van Boerderij Het Gagelgat. Om 14.00 uur is de prijsuitreiking. Taarten worden beoordeeld op: smaak, uiterlijk, gewicht, snijdbaarheid en originaliteit.
De beste appeltaart van Soest wint, behalve de eer en trofee, een waardebon en vakboek van Banketbakker Verkley. De tweede prijs is een diner bon van Restaurant De Korte Duinen en de derde prijs is een verrassing van Het Gagelgat. Alle deelnemers aan de verkiezing krijgen een gratis lekkernij op Boerderij Het Gagelgat.

Traktatie voor de oudere inwoners:
Met de taarten die aan de verkiezing meedoen wil Het Gagelgat ook iets leuks doen. Alle ouderen uit Soest en omgeving zijn deze middag van harte welkom om gratis een stukje appeltaart te komen proeven en met elkaar te genieten van een gezellige middag op de boerderij.

Met deze verkiezing gaan we op zoek naar de lekkerste appeltaart van Soest en tegelijkertijd trakteren we de oudere inwoners van Soest op een gezellige middag met een heerlijk stuk appeltaart.
Bezoekers zijn op 4 maart van harte welkom vanaf 13.30 uur. De entree is gratis.

We hopen dat veel Soesters het een leuk initiatief vinden en massaal aan het bakken slaan!

Meer informatie over de verkiezing is te vinden op http://www.gagelgat.nl/agenda/heel-soest-bakt-appeltaart