20-02-2016

Het Gagelgat als locatie voor evenement of (familie)feest

image
image
image
Een intiem familiefeest of een groots evenement? Hier vindt u een sfeervolle locatie op maat. Authentiek en toch helemaal van nu.


Welkom
Op het Gagelgat komen bezoekers elke dag genieten van 300 jaar geschiedenis. Tussen 10:00 en 16:00 uur bent u welkom op deze authentieke boerderij. U kunt rustig rondkijken op de appelzolder, de deel of in de hooiberg. En natuurlijk ook genieten van de paarden in de stallen en in de mooie omgeving rond de boerderij. Drink een kopje koffie, neem een kijkje in onze winkel of neus rond in onze paardenbibliotheek.


Centraal gelegen, voor al uw bijeenkomsten

Boerderij Het Gagelgat is ook de ideale plaats voor uw privé- en zakelijke bijeenkomsten. U vindt hier verschillende, aantrekkelijke ruimtes die los of als combinatie te huur zijn. Voor elke gelegenheid biedt het Gagelgat een unieke plek met een authentiek historische karakter en toch alle faciliteiten van nu.

Welke ruimte is voor u?
Zoekt u een ruimte? Om te vergaderen of voor een lezing? Bent u jarig of gaat u trouwen? Wat u ook te vieren heeft, het Gagelgat heeft voor u de juiste plek. Er zijn verschillende locaties, elk met een heel eigen karakter. Organiseert u een event voor meer dan 200 mensen? Dan is het mogelijk om in de avonduren de hele boerderij af te huren.

Faciliteiten
-Wifi beschikbaar
-Audiovisuele hulpmiddelen inbegrepen in de huur
-Koffie & thee beschikbaar
-Vergaderarrangementen op verzoek
-Eenvoudige lunch (vanaf € 7,50 pp)
-Overige arrangementen/diners via onze huiscateraar (Van de Grift/Proef Catering in Soest)Alle ruimte voor een verfrissende wandeling
Tijd voor een korte break in de vergadering of het feestprogramma? Wandel ontspannen over het erf en maak kennis met de paarden.
Genieten van de omgeving
Een frisse neus halen? Dat raden we u zeker aan. Vanaf ons terrein heeft u een prachtig uitzicht over de weilanden, de rivier de Eem en de Paddenpoel. Voor wie wat meer tijd heeft, is er een gemarkeerde wandelroute van ongeveer een uur.

De Potstal
De Potstal is net gerenoveerd en sinds kort te huur. De ruime stal is in zijn authentieke staat teruggebracht en beschikbaar voor diners, klantevenementen, workshops, vergaderingen, exposities, familiefeesten en trouwerijen.
Ruimte genoeg aan de grootste tafel van Nederland
Met twee verdiepingen en plaats voor 100 mensen is dit de ideale ruimte voor grote feesten. Wist u dat hier de grootste eettafel van Nederland staat? Aan deze tafel kunt u met maar liefst 54 gasten dineren.
Capaciteit
Diner Tot 70 personen
Workshop Tot 50 personen
Feest Tot 100 personen
Vergadering Tot 70 personen
Trouwerij Tot 100 personen


De Deel
Een tentoonstelling, workshop of trouwerij? Misschien is de Deel wat voor u.
De stal van Het Gagelgat is opgesplitst in twee delen. In de ‘Grupstal’ stonden vroeger de koeien. Nu wordt deze bewoond door paarden van Stichting De Paardenkamp.
Op de ‘Deel’ woonden in het verleden de andere dieren zoals kippen en varkens. Ook stonden hier de trekpaarden, de koets en lagen er de nodige gereedschappen.
Samen ‘op stal’
De Deel is nu te huur en biedt de ruimte aan groepsactiviteiten, zoals vergaderingen en lezingen. De Deel is groot genoeg om workshops en tentoonstellingen te organiseren. U kunt hier zelfs trouwen!
Capaciteit
Vergadering Tot 50 personen
Lezing Tot 50 personen
Workshop Tot 40 personen
Trouwerij Tot 50  personen

De Appelzolder
Vergaderen, borrelen of een training geven? Kom eens kijken op de Appelzolder.
Deze prachtige oude zolder werd vroeger gebruikt om het overschot aan fruit van de boomgaarden te conserveren. De vruchten, appels, maar ook pruimen en xxx werden hier op de houten vloer gelegd en gedroogd om langer goed te blijven. Nu is de oude zolder een paardenbibliotheek.

Deze zolder is door zijn intieme sfeer heel geschikt voor kleine gezelschappen. Een uitstekende locatie voor vergaderingen, trainingen en seminars. Ook ideaal voor een kleine borrel.
Capaciteit
Vergadering aan tafel Tot 15 personen
Plenaire vergadering Tot 25 personen
Trainingen Tot 15 personen
Borrel Tot 25 personen

De Heerd
De Heerd was vroeger de ‘nette kamer’, waar de boer zijn gasten ontving. De historisch betegelde ruimte is de perfecte locatie voor een intiem (bruilofts)feest.
Capaciteit
Tot 20 personen
Trouwen

Trouwerijen met karakter
Wist u dat Het Gagelgat een officiële trouwlocatie is? U kunt hier terecht voor uw ceremonie èn uw receptie. De beschikbare ruimten bieden met hun rijke geschiedenis de perfecte warme ambiance voor uw trouwerij. Al drie eeuwen creëren mensen verhalen op deze authentieke boerderij. Nu kunt u hier geschiedenis schrijven!

De Hooiberg
Een romantische toost uitbrengen in het hooi? Dat kan hier. Onze Hooiberg is omgebouwd tot een prachtig overdekt terras waar u in de zomer plaats heeft voor maar liefst vijftig gasten. U mag zelf kiezen voor een terras met of zonder hooi. Ideaal voor in de zomer.

Capaciteit
Tot 50 personen
Capaciteit
Trouwerij Tot 50 personen

Feest voor jong en oud op Boerderij Het Gagelgat

Familiefeesten

Zowel overdag als in de avonduren (tot 22.00 uur)  zijn alle ruimtes beschikbaar voor familiefeesten. Al vanaf 20 euro per uur huurt u een bijzondere, sfeervolle locatie voor uw feest. Midden in het land dus ook nog eens zeer goed bereikbaar. We bieden u en uw gasten alle ruimte om te parkeren, uiteraard gratis.

Catering
Op aanvraag verzorgen wij voor u koffie en thee of een simpele lunch. Wilt u uitgebreid tafelen? Ook dat kan. Onze huiscateraar verzorgt uw diner graag en geheel naar uw wens.

Een feest voor kinderen
Op onze paardenboerderij vermaken kinderen zich prima. Dat maakt het Gagelgat ook tot een geweldige plek voor uw kinderfeestje. Zeven dagen per week bieden we bijzondere activiteiten, zoals:

- Een rondleiding met mooie verhalen over de boerderij
- Een spannende speurtocht (geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar)
- Knuffelen met konijnen
- De paarden bezoeken
- Het houten paard optuigen
- Rennen in de rosmolen

Leuk en betaalbaar
Terwijl uw kinderen avonturen beleven, verzorgen we voor hen een betaalbaar glaasje drinken en een plakje cake. De rest van het kinderfeestje kost u helemaal niks! Wel staat er een giftenbus klaar voor een donatie aan ‘Stichting de Paardenkamp’.
Meer informatie vindt u op http://www.gagelgat.nl/wat/gagelkids

Gagelgat, wat betekent dat?
Gagelgat betekent letterlijk ‘De plek waar Gagel groeit’. Gagel is een geneeskrachtig kruid dat onder meer wordt gebruikt om insecten op afstand te houden. De boerderij heeft haar naam te danken aan de geurige Gagelstruiken die op het terrein staan.

Kenniscentrum paarden
Alles wat u ooit over paarden wilde weten, vindt u in onze bibliotheek vol paardenboeken, op de Appelzolder. We kregen ze in 52 jaar tijd van trouwe donateurs. Onze zolderbieb is de hele week van 10:00 tot 16:00 vrij toegankelijk. U vindt hier ook boeken over de historie van de boerderij.
Hier komen paarden tot rust

De paarden en Boerderij het Gagelgat horen bij ‘Stichting De Paardenkamp’. Al sinds 1962 biedt deze stichting oudere paarden een goede verzorging zodat ze kunnen genieten van hun laatste levensjaren. Leuk voor de paarden en voor u! Want bij ons en bij de nabijgelegen Boerderij Vosseveld kunt u de paarden bezoeken. Helpt u mee de paarden een fijne oude dag te bezorgen? De stichting is afhankelijk van uw giften en de opbrengst van de boerderijen. Voor meer informatie en donateurschap kijkt u op: http://www.paardenkamp.nl/
We helpen u graag

Wilt u (een stukje van) onze mooie boerderij reserveren voor uw feestelijke of zakelijke bijeenkomst? Kom even kijken op het Gagelgat of op onze website www.gagelgat.nl. U kunt ook telefonisch reserveren via (035) 601232.Contact


 

Neem contact op