19-04-2018

Lentemarkt - maandag 21 mei

image
Het begint een ware traditie te worden: de Lentemarkt op Tweede Pinksterdag op Boerderij Het Gagelgat. Ook dit jaar bent u op maandag 21 mei van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom.
Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een cadeautje voor een vriendin of zoekt u iets leuk voor in huis? Bij één van de 30 kramen vindt u ongetwijfeld iets van uw gading. Voor stoere bandana’s en hippe col sjaals bent u bijvoorbeeld bij de kraam van MixG aan het juiste adres, verkleedkleren van LiefsteJurkje, Zen artikelen en sieraden kunt u kopen bij de kraam van Wellness-House, de deelnemers van Dag Activiteiten Centrum Eemland verkopen een selectie van zelfgemaakte tuinartikelen en spreukenborden. Verder zijn er heerlijke hapjes, bijzondere kazen, oosterse artikelen en koken met wilde groenten. In de potstal van Het Gagelgat kunt u handgemaakte houten lampen van Shines of Nature bewonderen en met korting aanschaffen. Ook het boerderijwinkeltje is geopend, hier treft u streekproducten en leuke hebbedingetjes voor een zachte prijs.

Ook aan de buitenboel is gedacht: Tuinvereniging Groei & Bloei staat klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en organiseert een ruilmarkt, neemt u dus vooral de planten en stekjes die u zelf niet kunt gebruiken en ruil ze om voor een ander exemplaar. Bij de kraam van de Tuinheren kunt u gratis uw tuingereedschap laten slijpen.

Verder staan er verschillende leuke demonstraties op het programma: de smid is aan het werk, er worden wilgentenen gevlochten, de imker vertelt over zijn bijenvolk en er is een demonstratie touwhalsters maken.

Natuurlijk hebben we ook aan de jongste bezoekers gedacht: zij hebben de mogelijkheid om  pony te rijden op de pony’s van Manege Nieuw Eldorado en kunnen prachtig geschminkt worden bij de kraam van Face Fantasy.
Voor een gezellig dagje uit voor het hele gezin verwelkomen wij u graag op maandag 21 mei van 11.00 tot 16.00 uur op Boerderij Het Gagelgat, Birkstraat 107 in Soest. De toegang is gratis, parkeren kan op de parkeerweide naast het Avia tankstation, volgt u hiervoor de borden P-Paardenkamp ter plaatse.