Boerderij 'Het Gagelgat' / wat / haak-maar-aan

Het Gagelgat, leuk voor iedereen

image
image

Haak maar aan

Vrijwilligers gezocht.
Handwerken voor het goede doel. 

Vind u het leuk om te handwerken en wilt u daarmee graag het goede doel helpen? Dan hebben wij een leuk project voor u!
Elke dinsdagmiddag van 13.00 - 15.00 uur is er Haak maar aan op Boerderij Het Gagelgat aan de Birkstraat 107 te Soest.


We starten met haken van knuffelpaardjes die we tijdens open dagen kunnen inzetten om geld in te zamelen voor de verzorging van de oude paarden.
U werk helpt dus direct mee om de verzorging van de oude paarden mogelijk te maken. 
Behalve haken maken we soms ook sleutelhangers en andere creatieve dingen die een link hebben met paarden. 

De bedoeling is vooral dat we een gezellige middag hebben met elkaar, in een kleine groep van 6-8 mensen die het leuk vinden om te haken of te knutselen.

Wij zorgen voor de patronen, de wol/garen en alle benodigdheden. En natuurlijk voor een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij!

Is het al even geleden dat u gehaakt hebt, of heeft u nog geen ervaring? Ook dan bent u van harte welkom, want we leren het u graag.
Haak maar aan is elke dinsdagmiddag. U bent alle dinsdagen welkom maar bent niet verplicht om elke dinsdag mee te doen.  Ook eenmalig of eens per twee weken is zeker een optie.

Wilt u zich aanmelden voor Haak Maar Aan? Vul dan het onderstaande formulier in of kom langs voor een kennismaking op  dinsdag na 13.00 uur.
Wilt u eens meekijken, of meer informatie? Mail dan gerust even naar Wilma of Matty van Het Gagelgat; info@gagelgat.nl of bel naar 035-6012325 


Contact


 

Neem contact op